A house redesigned along party lines

A revamped Victorian terrace in London is now the perfect seamless space for a couple who love to entertain

“We are not the kind of people who do up homes,” says Ben Bignall, sitting with his wife Jen in surroundings that strongly suggest otherwise – a curved glass extension that echoes the Victorian shopfronts that once stood nearby.

The ground floor of their Victorian terrace is now a series of open-plan yet distinct spaces, one flowing into another: a sitting room at the front, then a dining room, then the kitchen, which has a generous living area filled with modernist furniture. This opens on to more seating in the small garden beyond. The layout is perfect for people who love to entertain. “We like the way you can see across the whole space,” says Ben.

Continue reading…